Politica de retur


1. Produse cu defecte de fabricatie

In acest caz clientul va trimite coletul inapoi catre firma noastra . Noi vom trimite in cel mai scurt timp un alt produs identic sau vom despagubi clientul cu suma platita pentru produs.  Recomandam verificarea produselor la livrare. Nu sunt acceptate reclamatii care depasesc 14 zile de la data livrarii.


2. Returnarea produselor din alte motive

In cazul in care clientul nu mai doreste produsele din alte motive, cum ar fi: nu este satisfacut de calitatea acestora, sau orice alt motiv, acesta le poate restitui. In aceasta situatie cheltuielile pentru returul produselor si pentru returnarea banilor vor fi suportate de catre client. Returnarea contravalorii produselor se va face in timp de maxim 14 zile de la data receptionarii acestora.

In aceasta situatie clientul are dreptul sa ceara restituirea integrala a sumei platite pentru produsele repsective sau sa ceara expedierea altor produse.

  • Nu trimiteti coletul inainte de a primi confirmarea noastra!
  • Nu trimiteti coletul cu valoare ramburs! Valoarea produselor va fi restituita doar prin transfer bancar.

EXCEPTII DE LA RETUR:  Nu se accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.

Pentru returnarea produselor completati formularul de retur si trimiteti-l pe adresa ikonisart@gmail.com.