Termeni si conditii de utilizare

Folosirea site-ului ikonisart.ro implica acceptarea de catre utilizator a unor conditii de utilizare, impuse de IKONISART INSPIRE S.R.L

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa unele nuante ale culorilor produselor pot sa difere usor de realitate, ca urmare a folosirii mijloacelor digitale pentru realizare lor.

Imaginile cu produsele, ofertele si preturile pot fi schimbate oricand, fara o notificare prealabila. Produsele comercializate prin intermediul ikonisart.ro sunt noi, si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau de bon fiscal.

IKONISART INSPIRE S.R.L. este proprietara intregului continut al site-ului ikonisart.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri si orice alte date) care este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Tot acest continut nu poate fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin IKONISART INSPIRE S.R.L., fara acordul scris al administratorului IKONISART INSPIRE S.R.L.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul ikonisart.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Erori de software sau defectiuni

IKONISART INSPIRE S.R.L. isi declina raspunderea pentru orice situatie neprevazuta care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server cum ar fi: pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de ikonisart.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.

Valoarea maxima a obligatiilor IKONISART INSPIRE S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este egala cu valoarea sumelor incasate de catre IKONISART INSPIRE S.R.L. de la clientul respectiv.

Modificari

IKONISART INSPIRE S.R.L. isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului ikonisart.ro, produse, servicii, preturi, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul ikonisart.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu acestia si cu modificarile aduse acestora de catre IKONISART INSPIRE S.R.L. , poate renunta la utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.