Livrare si plata

Livrarea comenzilor

Livrarea se face pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Comenzile vor fi livrate in 2-3 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii, dar pot intarzia pana 14 zile in cazuri exceptionale sau in perioada sarbatorilor nationale. TRANSPORTUL ESTE GRATUIT .

Cum platesc?

Plata produselor se poate face curierului prin numerar la livrare sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.