Livrare si plată

Livrarea comenzilor

Livrarea are tarif fix, 20 lei și se face pe teritoriul României, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Comenzile vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare de la data efectuării comenzii, dar pot întârzia până la 14 zile în cazuri excepționale sau în perioada sărbătorilor naționale. 

Cum plătesc?

Plata produselor se poate face curierului prin numerar sau card la livrare sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)
se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Toate prețurile sunt exprimate în RON și conțin TVA.